Szolgáltatások

Cégalapítás

Szakembereink segítséget nyújtanak már a cégalapítás gondolatától kezdve. Segítünk kiválasztani a megfelelő társasági formát, a megfelelő tevékenységi körök megtalálását.
Irodánk minden cégalapítással kapcsolatos kérdésben segítséget nyújt, hogy Önnek már csak a cégvezetéssel legyen dolga

Cégmódosítás

Már meglévő cége bármely módosításában, legyen az tőkeemelés, tagváltozás, székhely módosítás, vagy akár egy egyszerű névváltozás, irodánk a módosítás teljes ügyintézésében készséggel áll rendelkezésére.

Megszüntetés

Amennyiben már minden kérdésére választ kapott és a cége megszüntetése a végső megoldás, nálunk természetesen ekkor is jó helyen jár. Irodánk segít a végelszámolás, felszámolás, csőd levezénylésében, menedzselésében.

Válságmenedzselés, gazdasági tanácsadás

Több éves cégjogi tapasztalatunkra hivatkozva közreműködünk a válsághelyzet kezelésében, megoldásában. A törvényi előírásokat alkalmazva bármilyen problémájára megtaláljuk a megoldást, úgy hogy elsősorban az ügyfelünk érdekeit tartjuk szem előtt. Az olyan riasztó kifejezések, mint a fizetésképtelenség, felszólítás, végrehajtás, amely az átlag vállalkozónak izzasztó lehet, irodánk gyakorlatával a könnyen kezelhető kifejezések közé tartoznak.

Követeléskezelés, adósságbehajtás

Az évek alatt megszerzett tapasztalatunknak köszönhetően segítséget tudunk nyújtani, ha Önnek követelése lenne. Ne finanszírozza tovább adósát! A behajtási folyamatot megbízónk érdekeit és igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki. Szolgáltatásainkat az alábbi ügyfélkör számára tudjuk biztosítani: gazdasági társaságok, magánszemélyek, társasházak, önkormányzatok.

További szolgáltatásaink

Könyvelés

Profi könyvelőink az  aktuális jogszabályokat alkalmazva vállalják vállalkozása teljes körű könyvelését.

Tanácsadás

Segítünk cégjogi, cégvezetési, illetve minden vállalkozását érintő kérdés, probléma megoldásában.

Cégértékesítés

Közreműködünk tevékenységgel, szerződésekkel rendelkező jól prosperáló vállalkozásának értékesítésében.

Végelszámolás

Szükségtelenné vált,  nem funkcionáló vállalkozását szakszerűen lezárjuk, képviseljük, végelszámoljuk.

Cégeladás

Feleslegessé vált vállalkozását tovább értékesítjük, megszüntetjük, és levesszük a terhet az Ön válláról.